Afbeelding

SBBU wordt SBBM: ‘Nieuwe identiteit voor een groeiende samenwerking’

Maashorst 636 keer gelezen

MAASHORST - SBBU, oftewel Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden, zet een nieuwe stap in haar ontwikkeling met de overgang naar SBBM, dat staat voor Stichting Beheer Bedrijventerreinen Maashorst. Deze naamsverandering komt voort uit de recente samenvoeging van de gemeenten Uden en Landerd tot de gemeente Maashorst, waardoor het werkgebied van de organisatie is uitgebreid naar onder andere Volkel, Odiliapeel, Schaijk, Zeeland (foto) en Reek.

“Met deze transformatie wordt de SBBM een partner voor de ondernemers op alle bedrijventerreinen van de gemeente Maashorst”, laat het secretariaat van SBBM weten. “En voor al deze bedrijfsterreinen blijft de missie onveranderd: het creëren van een aantrekkelijke en toekomstgerichte omgeving voor bedrijven. Door alle mogelijke krachten te bundelen en nauw samen te werken met de gemeente en ondernemers streven we ernaar een optimaal ondernemingsklimaat te realiseren.”

Samenwerken is de sleutel in de aanpak van SBBM. “Daarbij ligt de focus op collectieve inkoop, veiligheid, duurzaamheid, kwaliteit, kennisdeling en innovatie. Van gezamenlijke inkoop van energie, afvalverwerking, keurmerk veilig ondernemen tot P&O en kennisdeling.”

De verandering van ‘U’ naar ‘M’ in de naam weerspiegelt niet alleen de uitbreiding van het werkgebied, maar markeert ook een frisse start. “Na jaren dienst te hebben gedaan, was niet alleen de naam van de gemeente verouderd, maar ook het logo en de huisstijl van onze organisatie. Trots kondigen we als SBBM dan ook de lancering aan van een nieuwe look & feel, inclusief een geheel vernieuwde website.”

Om de bedrijven in het ‘nieuwe’ werkgebied te verwelkomen, bezoeken parkmanagers Henk Coopmans, Maarten van Helden en William van Stiphout binnenkort de ondernemers in het nieuwe gebied. Ondernemers die als eerste een bezoek willen ontvangen, kunnen zich al aanmelden via info@sbbm.nl. Voor meer informatie over SBBM en haar diensten: www.sbbm.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant