Afbeelding

Veel livemuziek op Langenboms Buuten

Langenboom 377 keer gelezen

LANGENBOOM - Op eerste pinksterdag zondag 19 mei vindt van 14 tot 20 uur de jublieumeditie van Langenboms Buuten plaats bij De Hinde aan de Rogstraat in Langenboom. Dit jaar voor de tiende keer. Langenboms Buuten staat garant voor een middagje ‘trip down memory lane’ met live muziek verzorgd door de bands Blues Around, The Juveniles (foto) en Corleone en veel gezelligheid in een prachtig park. Entrée is 5 euro (contant).

Blues Around
Langenboms buuten wordt geopend om 14 uur door Blues Around. Deze zevenkoppige formatie bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten die het beste uit hun instrumenten halen. Ze spelen nummers van onder anderen John Mayall, Eric Clapton en Joe Bonamassa.

The Juveniles
Rond half 5 speelt The Juveniles. De uit Wilbertoord afkomstige band speelt al 25 jaar. Na een bezoek aan het Moulin Blues-festival hadden ze besloten om ook muziek te gaan maken. Alleen had nog niemand ooit een muziekinstrument vastgehad. Na veel oefenen hebben ze het toch zo’n 15 jaar volgehouden in het bluescircuit en zelfs een eigen cd uitgebracht. Na 15 jaar zijn ze overgestapt naar rock uit de jaren ’70 en ‘80. Met nummers van Black sabbath, Queen, Led Zeppelin en David Bowie krijgen ze de boel flink aan het schudden.

Corleone
De Betuwse band Corleone sluit de dag af met classic rock, maar dan juist niet die nummers die je de hele dag op Arrow hoort. Sterke covers van bijvoorbeeld Deep Purple, Whitesnake en The Who, maar ook Popa Chubby en Sweetd’buster worden afgewisseld met eigen werk.

De Hinde
Activiteitenpark De Hinde biedt totaalvermaak met eetgelegenheid voor familie en groepen. In een sfeervolle en prachtige omgeving biedt het park een voetgolfbaan, adventure golfbaan, escaperoom, boerenlympic, speelvelden voor de kinderen en een accommodatie voor groepen om te genieten van heerlijk eten. De Hinde is alleen op afspraak en voor groepen te bezoeken en Langenboms Buuten is dan ook een mooie gelegenheid om het activiteitenpark te leren kennen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant