Afbeelding

Cinekid-familiespecial in Filmcafé Grave: Vos en haas redden het bos (4+)

Grave 486 keer gelezen

GRAVE - In Filmcafé Grave is er in de meivakantie weer een Cinekid kinder-familiespecial. Op 1 en 9 mei (Hemelvaartsdag) wordt om 14 uur ‘Vos en haas redden het bos’ vertoond, een nieuwe komische 3D-animatiefilm van de makers van Knor, geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Vos en haas redden het bos
In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas gaan uitzoeken wat er aan de hand is en ontdekken een verborgen onderwaterparadijs! Maar zijn de dingen wel zoals ze lijken. Kunnen Vos en Haas op tijd wegkomen? Kunnen ze het bos redden?

Op beide dagen is er ook een knutselworkshop (’Kleur en versier je eigen masker van één van de dieren uit de film’) en op 9 mei is er bovendien een green screen-studio. In een workshop kunnen de kids dan in kleine groepjes ontdekken hoe het is om zelf in ‘Vos en Haas redden het bos’ te spelen. In de studio zie je jezelf terug in de beverburcht of in het ondergelopen bos en kun je je eigen scène opnemen. Tijdens het wachten of na afloop kan je genieten van versgebakken pannenkoeken. 

Ticketprijs 1 mei: kinderen 7,50 en volwassenen 10,50. Ticketprijs 9 mei: 10,50 inclusief workshop en pannenkoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant