Het kampioensteam. Van links naar rechts: Henk van Kuppenveld, Grad Kersten, Willie Driessen, Tonnie Cremers en Maikel Josemanders.
Het kampioensteam. Van links naar rechts: Henk van Kuppenveld, Grad Kersten, Willie Driessen, Tonnie Cremers en Maikel Josemanders.

Regio-team D’n Huuskamer uit Gassel kampioen

Gassel 669 keer gelezen

GASSEL - Voor het eerst in de geschiedenis is een Gasselse biljartvereniging kampioen geworden van district Oss van de Nederlandse Biljartbond. Het regio-team, bestaande uit Tonnie Cremers, Maikel Josemanders en Grad Kersten uit Gassel, Willie Driessen uit Reek en Henk van Kuppeveld uit Grave, heeft er een aantal jaar op moeten wachten, maar uiteindelijk is het gelukt om dit jaar met een ruime voorsprong de titel binnen te halen in de C2-klasse van het district Oss.

Het team is in 2016 ontstaan door een mooie samenwerking van spelers uit de regio Gassel, Grave en Reek onder de naam D’n Huuskamer en speelt zijn thuiswedstrijden in De Viersprong in Gassel. D’n Huuskamer speelde tegen BBB (Berghem) en tegen Net Mis (Herpen), De Zwaan (Schaijk), Jong Geleerd 2 en 3 (Volkel), De Vriendschap (Megen), Germenzeel (Uden) en de Coehoorn uit Grave.

In de eindstand bleef D’n Huuskamer concurrent De Zwaan uit Schaijk met 25 wedstrijdpunten voor, wat relatief veel is in een biljartcompetitie. Door dit resultaat speelt het regioteam op zaterdag en zondag 1 en 2 juni in biljartcomplex de 3-sprong in Nijmegen tegen de kampioenen van de districten Den Bosch, Nijmegen en Veluwezoom. De winnaar zal op 15 en 16 juni deelnemen aan het Nederlands kampioenschap in Almere.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant