« Terug naar overzicht
Verstegen Tuinplanten
Willibrordusweg 6
5374 NG Schaijk
Nederland
Rinus Verstegen
http://www.verstegentuinplanten.nl

|0486 461440
|0486 464396
|info@verstegentuinplanten.nl
|verstegentuinplanten

Verstegen Tuinplanten

Verstegen Tuinplanten in Schaijk:
ook 
uw tuin is een paradijs waard

Aan de parallelweg langs de A50 aan de Willibrordusweg 6 in Schaijk vindt u een zeer ruime sortering van prachtige tuinplanten bij Verstegen Tuinplanten. Wie een bezoek brengt aan ons bedrijf en alles wil zien, kan zich opmaken voor een flinke wandeling, zo uitgestrekt is het terrein.

Rinus en Marian Verstegen hebben groene vingers en veel verstand van levende materialen voor de tuin. Snuisterijen en dode materialen zult u hier niet aantreffen, maar voor het vinden en bekijken van vaste planten, bomen, heesters, perkplanten, fruitbomen, rododendrons, rozen, hortensia’s, siergrassen, kruiden en haagplanten zoals beuken, taxus, laurierkers en coniferen kunt u terecht op het anderhalf hectare grote terrein. U bent verzekerd van deskundig advies en er is een grote parkeerplaats.

Advies
Marian en haar man Rinus weten feilloos de door u gevraagde planten te vinden. De twee beleven het grootste plezier aan het geven van advies over onderhoud van de tuin. Samen met de klant zoeken zij de planten uit, zodat zij er optimaal van kunnen genieten. Alles wat leeft heeft immers de juiste aandacht nodig. Wij verzorgen ook de levering van complete plantenlijsten. U wordt telefonisch op de hoogte gebracht wanneer deze klaarstaan.

Rondwandelen
Op ons terrein van 1,5 hectare levend groen kunt u natuurlijk ook zelf op avontuur gaan. Elke plant heeft een hanglabel of steeketiket met de desbetreffende informatie. Hierop treft u de bloeitijd, kleur, hoogte, plantafstand, grondsoort en standplaats van de plant aan. Daarbij is er ook bij bijna elk plantsoort een standaard met een fotokaart aanwezig met informatie van de plant. Het tuincentrum is zo ingedeeld dat alle plantsoorten bij elkaar staan.

Voorjaar of najaar
Vele planten staan in containers. Daardoor kunt u ze altijd (zomer en winter) in de tuin of pot zetten. Bomen, hagen en coniferen staan in de volle grond. En worden bij voorkeur tussen november en half april geplant. Hoewel de trend is veranderd naar meer harde materialen in de tuin, is groen in een bak of pot altijd een aanwinst om het geheel in harmonie te brengen. Vanaf koningsdag vindt u een enorm assortiment van perkplanten, kuip- en hangplanten.

Bezoek ook onze website www.verstegentuinplanten.nl en via ons mailadres info@verstegentuinplanten.nl kunt u planten bestellen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0486-461440. Plantenbonnen kunt u besteden naar eigen keuze en zijn inwisselbaar voor ons gehele assortiment.

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag vanaf 13.30 uur en zaterdags van 8 tot 16 uur.