Afbeelding

Geslaagde reünie Mavo 't Wisseveld in Grave

GRAVE - In het Poortwachtershuis in Grave vond 6 maart de langverwachte reünie plaats van de examenklas 1973 van Mavo ‘t Wisseveld aan de Pater van de Elsenstraat in Grave.
Hoewel niet iedereen in staat was aanwezig te zijn en er al enkelen ons ontvallen zijn, werd de ruimte gevuld met een mengeling van vreugde en nostalgie toen oude klasgenoten elkaar begroetten, sommigen voor het eerst in tientallen jaren. Er werden hilarische anekdotes opgehaald, van de stoutste streken tot de gekste leraren die we ons maar konden herinneren. De reünie zal nog lang in onze herinnering voortleven als een onvergetelijk samenzijn met heel veel gezelligheid.

Charles Woesthof


'We willen dit initiatief in Grave graag breder bekend maken'

Vervolg van voorpagina
Helen Akkerman, programmeur van Filmcafé Grave: "Dit initiatief verdient navolging. We hebben een goede samenwerking met het Merletcollege kunnen opbouwen. Heel graag willen we dit initiatief in Grave breder bekend maken. Scholen, middelbaar en basisonderwijs, zijn hier welkom. We kunnen samen een programma maken." Ook Nina Joosten is enthousiast: "Het bezoek heeft meerwaarde gehad, voor de scholieren en ook voor ons als docenten. Als school moeten we kijken of we dit vaker kunnen doen."