Afbeelding

Polaroid-actieweken bij Parry’s Diervoer & Hengelsport in Herpen

Herpen

HERPEN - Een goede Polaroid-zonnebril is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die wel eens buiten komt. Soms omdat je daar hinder ondervindt van de felle zon en soms omdat een spiegelend, nat wegdek het zicht belemmert tijdens het autorijden. Maar ook wanneer je lekker rustig wilt genieten op een zonnig terras of tijdens je zomervakantie, geven goede polariserende lenzen je ogen de nodige rust en een comfortabel gevoel. En wist je dat je met een goede Polaroid-zonnebril zelfs ín het water kunt kijken en de vissen gewoon kunt zien zwemmen?

Maximale bescherming
Polaroid is de uitvinder van polariserende lenzen en is tot op de dag van vandaag veruit het grootst op het gebied van polariserende lenzen voor zonnebrillen. Parry Vermeulen van Parry’s Diervoer & Hengelsport in Herpen is al jarenlang een van de grootste online Polaroid-dealers van Nederland. Parry: “Waar goedkope concurrenten meestal een simpele ‘polariserende’ spray als coating op een enkelvoudige lens spuiten, beschikt een echte Polaroid-zonnebril standaard over maar liefst 7 lenzen, die zorgen voor de hoogst mogelijke bescherming. In het midden bevindt zich de unieke polariserende Polaroid-lens, met daaromheen vier schokabsorberende uv-filter lagen en twee high quality krasbestendige lagen. Hierdoor biedt elke originele Polaroid-zonnebril gegarandeerd de maximale bescherming tegen alle schadelijke uv-stralen. Een Polaroid-zonnebril voorkomt hinderlijke schittering dankzij de exclusieve UltraSight gepolariseerde Polaroid-lenzen. Hiermee geniet je van een perfect zicht zonder enige vervorming, met glasheldere contrasten en een enorme reductie van oogvermoeidheid. Bovendien kun je kleuren waarnemen zoals kleuren bedoeld zijn.”

Rustiger zicht
Parry’s Diervoer & Hengelsport biedt vanaf nu ook haar Polaroid-zonnebrillenassortiment aan in de winkel in Herpen. Parry: “Natuurlijk altijd onder begeleiding van deskundig advies. Of je nu een perfecte zonnebril nodig hebt voor op vakantie, tijdens het autorijden of op het terras; wij hebben altijd wel een passende Polaroid-zonnebril in huis. Polaroid-zonnebrillen zijn enorm geliefd bij mensen die veel op of langs het water vertoeven, zoals booteigenaren, vogelaars en vissers. Door de polariserende werking haalt een Polaroid-zonnebril vrijwel alle hinderlijke schittering weg, waardoor je gewoon een veel beter en rustiger zicht hebt. Een ander groot voordeel, zeker voor hengelsporters, is dat je met een goede Polaroid-zonnebril zelfs ín het water kunt kijken, doordat de schittering van het wateroppervlak wordt weggehaald. De normaal voor het blote oog verborgen vissen en andere objecten onder water, worden plotseling zichtbaar wanneer je een Polaroid-zonnebril draagt!”

Gratis Polaroid-zomerpakket
Parry’s Diervoer & Hengelsport biedt tal van hoge kwaliteit Polaroid-zonnebrillen, zoals lichtgewicht dames- en herenzonnebrillen, kinderzonnebrillen, drijvende zonnebrillen en zelfs onbreekbare zonnebrillen. Ook voor mensen die dagelijks een bril op sterkte dragen, heeft Parry’s een oplossing in huis; een zogenaamde opzetter of overzetzonnebril. Parry: “Een Polaroid-overzetzonnebril draag je eenvoudigweg gewoon over je bril op sterkte, waardoor je wel de voordelen van een perfecte Polaroid-lens hebt, zonder dat je hoeft in te leveren aan gezichtsscherpte. Tijdens de deze week gestarte Polaroid-actieweken kun je nu profiteren van diverse leuke Polaroid-aanbiedingen. Zo krijgt elke klant bij aankoop van een Polaroid-zonnebril naar keuze nu een gratis Polaroid-zomerpakket ter waarde van 39,95 cadeau. Dit pakket bestaat uit diverse unieke Polaroid-zomerartikelen: een beautycase, handdoek, frisbee, drinkbeker en luxe lounge-brillenkoord.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding