Afbeelding

‘Doelgericht naar lagere maandlasten’ - DuurzaamXL en EGS’20 geven de voorzet

Grave

Door Freddy Klooté

GRAVE - DuurzaamXL, de trotse duurzaamheidspartner van zowel NEC Nijmegen als EGS’20, staat klaar om de leden van EGS’20 te begeleiden bij op maat gemaakte duurzaamheidsoplossingen. Vanuit het prachtige sportcomplex in Escharen: “Bij EGS’20 hebben we duurzaamheid tot de kern van onze missie gemaakt, en daarom zetten we ons vol enthousiasme in om onze leden te ondersteunen bij elke stap op hun duurzaamheidsreis”. Daan Labro is de gids op een verrassende avond vol voorlichting, amusement en antwoorden op vragen van de aanwezigen. Een gesprek met een enthousiaste Daan.

“Op woensdag 13 maart organiseert DuurzaamXL samen met voetbalvereniging EGS’20 een avond over duurzaamheid. En niet zomaar een avond, maar ééntje vol inspiratie en ideeën. Uiteraard over duurzaamheid. Deze avond biedt de leden van EGS’20 de unieke gelegenheid om uit de eerste hand te ontdekken hoe je met de hulp van DuurzaamXL de maandelijkse lasten van je energierekening kunt verminderen, ja zelfs halveren. Zonder financiële investering”. Ik zal wel heel ongelovig hebben gekeken, want Daan reageert onmiddellijk: “Zal ik het eens met jou positie in dit huis voorrekenen?” En als een rekenmachine, met diverse vragen om cijfers rekent Daan mijn maandelijkse lasten door. Om met als eindresultaat inderdaad op de helft van het huidige bedrag te komen. 

Een brede lach volgt: “En dat ga ik op 13 maart bij EGS’20 ook laten zien. Overigens geldt deze actie alleen voor leden van EGS’20 en ontvangt de club van ons een sponsorbijdrage. En die sponsorbijdrage komt dan uiteindelijk weer bij de leden terecht, zodat die er eigenlijk dubbel van genieten. In de vorm van faciliteiten en diensten die nog meer waarde toevoegen aan het aanbod binnen de voetbalvereniging”. En NEC? “Wel, ook met die Eredivisieclub hebben we een soortgelijke overeenkomst afgesloten”. Op de site van EGS’20 las ik dat plaatsen gereserveerd dienen te worden. De club verwacht dus behoorlijk wat belangstellenden. Niet onbelangrijk: Op deze avond zijn fantastische prijzen te winnen.

Wie is DuurzaamXL?
Uiteraard begint de informatie over het bedrijf met hun Missie: “Het ontzorgen van de klant door het aanbieden van totale verduurzaming op maat. Wij streven naar een groenere, duurzamere toekomst voor iedereen”. DuurzaamXL beschikt daartoe over één loket voor totale verduurzaming. Bovendien beschikt het over een team van meer dan 100 ervaren professionals. Erkende installateurs volgens de normen van Scope 12 en InstallQ. Sterke samenwerking in Nederland met toonaangevende leveranciers. Een uitgebreid netwerk van 1000 hypotheekadviseurs. DuurzaamXL richt zich op duurzaamheidsinitiatieven en innovaties in het eigen Experience Centre. Er is een opleidingsplan voor voortdurende expertise van de medewerkers. Het bedrijf werkt zonder aanbetaling en met volledige controle over het proces. Alles wordt uitgevoerd in eigen beheer. Er geldt altijd een snelle levering van diensten en producten. In alle installaties verlenen zij prioriteit aan veiligheid. Er zijn mogelijkheden voor kosteloos annuleren, één vast aanspreekpunt en men kan eventueel verduurzamen zonder financiële investering. En, om de daad bij het woord te voeren: elke klant plant in samenwerking met DuurzaamXL een boom bij het Wereld Natuur Fonds.

Alles onder één dak
Iedereen kent wel problemen die kunnen ontstaan als je afhankelijk bent van meerdere leveranciers of bedrijven. Daarom is het een enorm voordeel dat voor allerlei diensten je terecht kunt bij één bedrijf. DuurzaamXL noemt als voorbeelden: zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, thuisbatterijen, isolatie, CV-ketels, airco’s, infrarood panelen en kozijnen. Uiteraard kun je hier ook bijschrijven dat je een persoonlijke duurzaamheidsadviseur krijgt. Die neemt jouw persoonlijke wensen op en kan dan ook advies geven, bij jullie thuis of in het Experience Centre. De technisch inspecteur voert een inspectie uit waarna je direct een gedetailleerd rapport van je woning krijgt. Dat rapport wordt dan met jou besproken door je persoonlijke duurzaamheidsadviseur. En dan wordt eventueel het installatieteam ingeschakeld voor de uitvoering van het plan. Na de uitvoering ontvang je een uitgebreid opleverrapport. Je duurzaamheidsadviseur helpt je tenslotte ook bij het aanvragen van subsidies.

Zomaar wat aantrekkelijke zaken die DuurzaamXL voor zijn klanten in petto heeft. Daan Labro wijst nog eens extra op de voordelen: “Let wel, je woningwaarde stijgt na het aanbrengen van duurzaamheidsmiddelen. Je kunt een beroep doen op diverse subsidies. En natuurlijk leef je een stuk lekkerder als je weet dat je woning duurzaam is. Zelf vind ik het prettig dat de gesprekken meestal bij de mensen thuis plaatsvinden. Face-to-face. In je eigen omgeving. Ik hoop de leden van EGS’20 op 13 maart in het fraaie clubhuis te mogen ontmoeten”.

Plek reserveren
Om je plek te reserveren voor die avond kun je de link gebruiken die vermeld wordt op de site van EGS’20 ww.egs20.nl) of bijgaande QR-code scannen.

Afbeelding