Gassel

Word zomerlid bij TV Edos

Door Corrie Bardoel

GASSEL - Nu de voetbalcompetitie en de meeste zaalsporten bijna aan ’t einde van hun seizoen zijn gekomen, bied tennisvereniging Edos sporters, en iedereen die eens ’n balletje wil slaan, de mogelijkheid om zomerlid te worden.

De kosten hiervoor zijn 35 euro en het houdt in dat je in de maanden juni, juli, augustus en september, vrij kunt tennissen zo vaak je wilt. Heb je vroeger getennist of wil je graag kennismaken met deze leuke sport, dan is dit een unieke kans om het nu op te pakken. De tennisvereniging kan indien wenselijk een racket tijdelijk beschikbaar stellen. Dit kun je bij aanmelding vragen aan Ronny van Gemert.
Wie weet word je na dit zomerseizoen zo enthousiast dat je besluit lid te worden, dan kunnen we je alvast vertellen dat er leuke trainingslessen worden gegeven, waar je ook direct in het najaar al bij aan kunt sluiten. Tennis is een sport voor jong en oud en met mogelijkheid om competitie te spelen.

Aanmelden kan bij Ronny van Gemert via 06-50873944. Of loop eens binnen tijdens de clubavond, elke dinsdagavond vanaf 20 uur is de kantine open en zijn er altijd tennissers aanwezig.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties