Jouw Arena

Zomeravond-concert Ricciotti Ensemble op Tongelaar

Door Kasteel Tongelaar

Het leukste Symphonie-orkest van de wereld komt weer naar Tongelaar!

Dinsdag 30 juli spelen ze van 19 uur op het binnenplein van het kasteel van Brabants Landschap in Mill. Toegang is gratis, na afloop gaan ze met de pet rond.

Het Ricciotti Ensemble is een straatsymfonieorkest dat bestaat uit 42 piepjonge, enthousiaste musici. Ze brengen live klassieke muziek op plekken waar je die normaal niet zo snel hoort; op straat, in een wei of asielzoekerscentrum, in een ziekenhuis of gevangenis. Maar ook in de Melkweg of Paradiso. Hun motto: 'Kunst hoort op straat!’. De leden zijn afkomstig uit heel Nederland en nog studerend aan het conservatorium. 

Ricciotti’s Georgia on my mind Tour met solist Levan Tskhadadze.

Het Ricciotti verdiept zich deze zomer in de boeiende muziektraditie van Georgië. Dat doen ze samen met de Georgische klarinetvirtuoos Levan Tskhadadze. Tijdens Georgia on my mind spelen ze Georgische werken van onder andere Paliashvili, Tsintsadse en Lagidze. Maar ook Katie Melua komt aan bod! Zij komt ook uit Georgië. Na een volle week week touren door Nederland, met vaak 5 optredens op een dag, reist het Riciotti af naar het prachtige Georgië. Ook daar gaan zij weer muziek maken in vluchtelingenkampen, hippe clubs, verzorgingstehuizen en andere verrassende plekjes waar hun muziek hard nodig is.

Kom met de fiets!

Na het succes van voorgaande optredens raad Kasteel Tongelaar je aan om op tijd te komen. Bij voorkeur met de fiets. Wie niet lang wil of
kan staan: neem een eigen stoeltje mee! Liefst geen grote tuinstoel want andere mensen willen ook graag een plaatsje op het kleine binnenplein. Aanvang 19:00 uur, toegang gratis. (Na afloop gaan ze met de pet rond).

www.kasteeltongelaar.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties