Grave

Acceptance en Commitment Therapy

Workshop ACT door Karin Cristofoli in bibliotheek Grave

Door Annet van 't Geloof

GRAVE - In de bibliotheek in Grave wordt donderdagavond 3 oktober van 19.30 tot 21 uur een workshop ACT (Acceptance en Commitment Therapy) verzorgd.

‘Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan.
Stel dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je angsten niet meer aan hoeft te gaan.
Stel dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet.
Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?’ Dat kan met ACT! ACT moedigt een vrolijke, relativerende en flexibele levenshouding aan, waarbij je alle pijn, vervelende ervaringen en angst, die inherent zijn aan het leven, op de koop toe neemt.

Deze workshop wordt verzorgd door Karin Cristofoli. In haar praktijk ‘Gericht op aandacht’ is zij actief als coach en mindfulnesstrainer. Met een uitnodigende en optimistische houding begeleidt zij mensen in hun eigen proces. Daarbij maakt ze gebruik van onder meer ACT.

Vooraf aanmelden via www.biblioplus.nl is verplicht. Deze activiteit gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. Bibliotheek Grave is gelegen aan de Trompetterstraat 2 in Grave. Entree 2,50. Bibliotheekleden gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties