Grave

Walking Football Grave ziet het zwart voor ogen

Door Jaap Schouten

GRAVE - Trots als een hond met zeven staarten waren de voetballers van WF Grave bij de Grote Verkleed-dag 2021: de uitreiking van de nieuwe outfits. Eerlijk is eerlijk: de wandelvoetballers van EGS’20 zien er in de zwarte tenues minstens twintig jaar jonger uit. En ze zijn ook niet meer bang voor vlekken.
Voor de dinsdagochtend-training moesten de mannen al vroeg aan de bak: naast het in ontvangstnemen van de nieuwe, fraaie wedstrijdtenues, trainingspakken en voetbaltassen moesten de haartjes en lijf- en gezichtsplooien keurig in het gelid voor het maken van de officiële publiciteitsfoto’s door Matt Gerrits. Het zorgvuldig in elkaar gestoken afpel-scenario (eerst polo’s met De Brouwketel aan, daarover het wedstrijdtenue met Slaapsfeer en vervolgens het trainingspak met Slaapsfeer en nowinsure.com) zorgde in de kleedkamer voor onbegrip, wanhoop en een zich herhalende verkleedpartij. Wel waren de wat meer gevulde WF-ers zeer tevreden over de zwarte tenues, die toch een stuk slanker afkleden.
Tijdens de fotosessie voor de nieuwe hoofdtribune werd keurig geposeerd voor de fotograaf, met als enige dissonant de rollator die plotseling op de teamfoto verscheen. Nadat iedereen zijn sporttas (van Baert Schildersbedrijf in Gassel) eerst was kwijtgeraakt en daarna weer vond, werd ceremonieel afscheid genomen van de oude, rode WF Estria-shirts. Twee daarvan zijn inmiddels voorzien van alle handtekeningen van de WF-spelers en worden tijdens het Brouwketel Walking Football Toernooi op 21 september als collectors-item verloot onder de deelnemers; de rest wordt waarschijnlijk gerecycled als poetsdoek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties