Grave

Walking Football Grave kiest fraaiste coronakapsel

Door Jaap Schouten

GRAVE - Walking Football Grave voelt zich als een Eskimo in de woestijn, omdat het al maandenlang niet kan voetballen op het (bijna) mooiste sportpark van het westelijk handrond, dat van EGS’20. Het chagrijn is groot, dus is het hoog tijd om de pandemie aan te pakken met…humor. WF Grave organiseert daarom de verkiezing van het fraaiste coronakapsel onder haar leden: de Curieuste Coupe Corona.

De Wijze Mannen van WF Grave doen buiten mededinging mee, v.l.n.r. Henk Wijdeven (‘Langer haar, betere minnaar’), Kees van Gent (‘Ik schaam mij niet voor mijn haar ’), Jaap Schouten (‘Hairpeace!’) en Theo Aarts (‘Toch zijn wij geen haar veranderd’).

Bij de spelers van Walking Football Grave/ EGS’20, in de volksmond WF Grave, groeit het haar inmiddels alle kanten op en ook op de vreemdste plaatsen. Lange krullen en lokken, onstuimige bakkebaarden plus flinke haarborstels uit neus en oren: dat moet fraaie plaatjes opleveren, bedachten de Wijze Mannen - verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van WF Grave. De opdracht: maak een foto van je hoofd met uitbundige haardos en daaronder een kreet op mondkapje of papier over hoe je corona ervaart.

Ongekend leed
De foto’s van alle coronakapsels moeten een uniek tijdsdocument opleveren, van een periode van ongekend leed en de lange tijd waarin de wandelvoetballers van WF Grave elkaar noodgedwongen niet meer konden zien. Prijzen voor het curieuste coronakapsel zijn onder meer een originele KNVB-baddoek, sportjacks en natuurlijk een sixpack Corona-bier. De inzending sluit vervroegd op 1 maart, omdat de kappers daarna weer opengaan. Dat is goed nieuws voor de spelers, die zich straks op de eerste training niet meer opnieuw aan elkaar hoeven voor te stellen. WF Grave hoopt zich later dit jaar te presenteren in de nieuwe voetbaltenues, met dank aan de sponsors Slaapsfeer en Bistro-zalen De Brouwketel. Daar horen dan wel nette kapsels bij, dus zonder nekharen tot aan de navel. De foto’s van de coronakapsels van WF Grave worden op later moment publiekelijk getoond.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties