Escharen

Walking Football Estria Elftal van het Jaar

Door Jaap Schouten

ESCHAREN - Walking Football Estria maakt opnieuw een bliksemstart in het nieuwe jaar. De wandelvoetballers werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van Estria uitgeroepen tot Elftal van het Jaar. In 2016 sleepte WF Estria al de Bardoel-Van Lier Award in de wacht. Die prestigieuze prijs ging dit jaar naar Ellen van Kraaij en Rian van de Ven.

WF Estria viert de titel Elftal van het Jaar, v.l.n.r. Henk Wijdeven, Ton Vissers, Tiny ten Haaf, Jaap Schouten, Marius van Boekel, Ben Dorussen, Theo Aarts, Appie Aalbers en Theo Cools. (foto: Matt Gerrits)


De thuisblijvers kregen ongelijk tijdens de zeer drukbezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie, waar voorzitter Jan de Kruif het afgelopen jaar de revue liet passeren. De degradatie van vorig seizoen en de wederopstanding van het eerste elftal in het huidige seizoen kwamen aan bod, maar ook de fusiegesprekken met GVV en SCV. De Kruif stond even stil bij de in 2017 overleden Estria-leden, onder wie de oprichter van Walking Football Estria, Cees Kornelis.

Nadat een donderend applaus het gelijk bewees van de uitverkiezing van Ellen van Kraaij en Rian van de Ven, die al jaren een waslijst aan vrijwilligerstaken binnen en buiten de club verrichten, werd het stil in de hoek van WF Estria. Daar had zich inmiddels een flinke delegatie had verzameld, gelokt door de nominatie tot Elftal van het Jaar en natuurlijk een glaasje bier. De uitverkiezing werd met luid applaus begroet en trainer-coach Appie Aalbers werd op zegetocht gestuurd om de enorme bokaal in ontvangst te nemen. Appie werd daarbij ondersteund door Ton Vissers, die op zijn beurt werd ondersteund door de originele Wandelvoetbalstoktrofee waarop Ton een jaar moet passen en die hij geen moment uit het oog mag verliezen. De bokaal bereikte ongeschonden de WF Estria-hoek, waar inmiddels met gepaste trots de felicitaties in ontvangst werden genomen. De leden van Estria en hun aanhang kozen verder Jens Arts (JO15-1)als Jeugdspeler- en John Gits van het vierde als Seniorspeler van het Jaar.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties