Jouw Arena

Tweede tocht Winterserie DEW van start

Door Ad Willems

Wandelsportvereniging DEW Escharen houdt zondag 9 december alweer de tweede wandeltocht van de winterserie 2018-2019. Men kan op die dag afstanden lopen van 5, 10, 15 of 20 kilometer. Er zijn dus geschikte afstanden voor zowel degenen die met het gezin er even uit willen als voor de meer getrainde loper die een stevige wandeling verkiest.
De routes leiden de wandelaars - zoals ze van ons gewend zijn - zo veel mogelijk over landwegen en door de omgeving van de vestingstad Grave.
Voor alle afstanden hebben wij ons best gedaan om er een mooie en gevarieerde tocht van te maken.
De routes zijn zeer goed voorzien van pijlen en de rustgelegenheid is in Velp waar onze vrijwilligers hun best doen zo goed mogelijk voor de wandelaars te zorgen.

Starttijden
De start is vanuit het “Dorpshuus” Meester Bongaardsweg 2 Escharen. Dat is bij de kerk. Deze locatie is aangegeven vanaf de grotere doorgaande wegen.
Voor de wandelaars die 20 kilometer willen lopen is de starttijd van 08.00 uur tot 11.30 uur. De overige afstanden kunnen starten tussen 09.00 en 12.30 uur. Het startbureau sluit om 17.00 uur.
Het inschrijfgeld is 3 euro per persoon. Leden van een erkende wandelbond krijgen een korting van 1 euro op het inschrijfgeld.
Wandelboekjes en IVV-kaarten worden afgestempeld.
Iedereen kan deelnemen aan deze wandeltochten. Men hoeft geen lid te zijn van een wandelvereniging of wandelbond. Indien men vooraf nadere informatie wil inwinnen kan contact worden opgenomen met dhr . T. Alders 0486-473527 of via www.dew-escharen.nl
De overige tochten van de winterserie 2018-2019 zijn op 20 januari 2019 en op 10 februari 2019.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties