Jouw Arena

Tuinontwerpdag in Graafse bieb

Door Annet van 't Geloof

GRAVE - Van 9 tot en met 17 juni vindt de Nationale Tuinweek plaats, dit sluit aan bij een groeiende belangstelling voor tuinieren en alles wat met groen te maken heeft. Van moestuinieren in potten tot heerlijk luieren in je tuin.
Op zaterdag 9 juni geeft Marion Vermeulen van De Buitenkamer Tuinontwerp, advies over het ontwerp en de inrichting van je tuin.

Tijdens persoonlijke adviesgesprekken zal Marion ingaan op de indeling en mogelijkheden. Marion ontwerpt levende tuinen, waar mensen, planten en dieren zich thuis voelen. Daarnaast moet je de tuin met alle zintuigen kunnen waarnemen; luisteren naar vogels en genieten van heerlijk geurende bloemen en bladeren. De door Marion ontworpen Leestuin is een mooi voorbeeld van een levende tuin en tegelijkertijd mooi decor voor de Tuinontwerpdag.
Je wordt op weg geholpen met wat eerste ideeën en schetsen. Neem een plattegrond van je tuin en foto ’s mee en denk vooraf na over je wensenlijstje. Heb je een tuinvraag over bijvoorbeeld een plant die het niet goed meer doet? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Vooraf aanmelden
Meld je voor een gratis tuinadviesgesprek van ongeveer 20 min. aan via contact@debuitenkamer.info of 06-30833559
Verzorgd door: Marion Vermeulen van De Buitenkamer Tuinontwerp
Datum: Zaterdag 9 juni 2018
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Grave

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties