Kerkdorpen Ravenstein

Toneelvereniging ’t Vlämke speelt blijspel De drie witte berken

Door Toneelvereniging 't Vlämke

DEMEN - Op zaterdag 14, zondag 15, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart speelt toneelvereniging ’t Vlämke in Onder d'n Plag in Demen het stuk De drie witte berken, een blijspel van Huub Schreurs & Michel van Rijswick. Aanvang van de voorstellingen is steeds om 20.15 uur.

De boerderij van Fons Basting is net overgenomen door zijn zoon Harm en diens vrouw, Isabel. Harm en Isabel hebben helaas niet altijd dezelfde ideeën over wat te doen met de camping. Ze worden bijgestaan door Jannie die al jaren werkzaam op de camping is voor alle voorkomende werkzaamheden. Op uitnodiging van Isabel komt vriendin Paula een vlog maken op de camping voor een toeristische website voor wat reclame. Deze heeft vriendin Irma meegenomen die een geheim met ze meedraagt dat ze op de camping wil oplossen. Karl-Heinz Mayer en zijn moeder Waltraud zijn zoals ieder jaar ook weer geruime tijd nadrukkelijk aanwezig. De buren Onne Bolkema en Bregje de Ruyter hebben plannen om hun kalkoenbedrijf grootschalig uit te breiden. Verder worden er op de camping door een hobby archeologe en een gemeenteambtenaar, nog archeologische vondsten gedaan. Hoe zich dit allemaal tot elkaar gaat verhouden en samenvalt, kunt u zien in deze komische voorstelling.

Kaarten kosten 8,50 inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang. Kaarten voor 14 en 15 maart zijn verkrijgbaar bij Riet Wijnakker, 0486-412156 of 06-23109562 en voor 20 en 21 maart bij Onder d’n Plag (Jacqueline), 06-51819750. Of via alle andere leden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties