Jouw Arena

Sponsorloop op Visioterrein

Door Annelies Graafsma

Op zaterdag 22 september om drie uur is er een sponsorloop op het Visioterrein in Grave 

De sponsorloop is voor alle kinderen (en ouders) die graag willen lopen voor een mooie speeltuin in de binnenstad van Grave. Het initiatief komt van Floris van Haaren (8 jaar). Hij heeft samen met de Wijkraad Binnenstad Grave het plan opgevat om geld op te halen voor herontwikkeling van de speeltuin aan de St. Jorisstraat. Vorig jaar waren er al kinderen betrokken bij het maken van plannen.

Dit najaar kunnen de plannen worden uitgevoerd, maar er blijven een paar wensen over die vragen om meer geld. Zo willen de kinderen graag een nieuw speeltoestel of een trampoline. Duur? Floris kwam met het idee: 'we organiseren een sponsorloop en dan moet het lukken'. Hij wil meedenken en meedoen in de gemeente Grave. De wijkraad stemde in en organiseerde mee.

Er mogen maximaal 10 rondjes gelopen worden; minder mag ook. Hardlopen kan, maar wandelen is ook goed. De wijkraad maakt het initiatief feestelijk. Er is een springkussen en kinderen kunnen zich laten schminken. Informatie en aanmelden kan via info@wijkraadbinnenstadgrave.nl of vanaf half drie op zaterdag 22 september op het Visioterrein.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties