Jouw Arena

Puur Pedicure Grave vanaf 14 januari 2019 in Dorpsservicewinkel Gassel!

Door Jan Schraven

Nadat in oktober 2018 Fysiotherapie de Hampoort van start is gegaan in de Dorpsservicewinkel Gassel zal vanaf 14 januari 2019 Puur Pedicure Grave ook van start gaan in deze locatie van 19.00 tot 21.00 uur.
Onze voeten dragen ons gewicht bij elke stap die we zetten. Wil jij je voeten gezond houden of van bepaalde klachten af, dan is een bezoekje aan de pedicure een aanrader! Je voeten verdienen die zorg en die aandacht!
Marja Wouters neemt graag de tijd om u hierbij te helpen en te adviseren! Marja Wouters is een gediplomeerd pedicure aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Ze werkt volgens de code van de voetverzorging en de richtlijnen van deze brancheorganisatie. Dit betekent hygiëne, veiligheid en vakbekwaamheid.
Naast de pedicure kunt u ook terecht in haar praktijk in Grave voor het bleken van uw tanden. Dit gebeurt Veilig, Effectief en Pijnloos. Op de site van Puur Pedicure, www.puurpedicure.nl “Tanden Bleken” staat inhoudelijke informatie hierover.
Het bestuur van de Stichting Dorpsservicewinkel Gassel is verheugd dat er weer een ondernemer gebruik gaat maken van de locatie aan het Julianaplein.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties