Grave

Open Graafs jeugd- en minibridgekampioenschap

Door Rob Rijke

GRAVE - Zondag 26 januari is het weer zover. Voor de elfe keer houdt bridgeclub Dummy het Open Graafs Jeugd- en Minibridgekampioenschap.

De leerlingen van de Graafse scholen De Raamdonk en De Sprankel hebben zich de laatste maanden onder de deskundige leiding van Marleen Janssen, Gerdie Mulder en Marjos Bakers voorbereid. Er wordt gespeeld in diverse categorieën. Minibridge 1 door degenen die dit jaar de eerste beginselen van het bridgespel hebben geleerd. Minibridge 2 voor de tweedejaars en voor de gevorderden zijn er de categorieën Ruiten en Pupillen. Naast de Graafse bridgeparen doen ook paren mee van scholen uit Nederland.
Ook dit jaar stelt de basisschool De Raamdonk haar schoolgebouw beschikbaar voor dit toernooi. Aanvang is om 12.30 uur. De paren dienen zich te melden tussen 11.45 en 12.15 uur. Inschrijven kan tot 12 januari via bridgeclubdummy.jbc@gmail.com. Het inschrijfgeld per paar bedraagt 5 euro. Nadere informatie is te verkrijgen bij Bart Moonen (06-10881273) en op www.bcdummy.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties