Ravenstein

Les enfants du paradis in Ravenstein

Door Stichting Cultuur Ravenstein

RAVENSTEIN - Les Enfants du paradis: Lizet van Beek, zang en verhalen en Doré van Deijck, piano met… Les Vieux Amants-Chansons Melancholiques. Zaterdag 11 september om 15.30 uur in de Garnizoenskerk Ravenstein.

Rokerige chansons die ooit klonken in de donkerbruine Parijse cabarets; de clubs waar men met rode wijn en sigaret mijmerde over de condition humaine. Liederen die doen voelen hoe het menselijk tekort het hart doet lijden en de ziel pijnigt: Franse chansons op zijn best. Hier worden ze vertolkt door Les Enfants du Paradis: Lizet van Beek, zang en verhalen, Doré van Deijck, piano. In dit programma nemen zij u mee naar de wereld van grote chansonniers als Barbara, Brel, Piaf en meer, waarin stad, nacht, liefde, passie en verlangen op melancholische wijze worden bezongen.

Zij verhalen ook van oude liefdes die altijd mochten duren, zoals het verhaal van Marie Anna Wolvers die tijdens de Belle Epoque woonachtig was in Brussel maar tijdens een bezoek aan Hilvarenbeek haar grote liefde vond.......”C’etait au temps ou Bruxelles dansait”
Grote impact hebben ook de eigen, Nederlandstalige bewerkingen van chansons van Barbara. Les vieux Amants; een feest voor het hart, balsem voor de ziel!
Lizet en Doré treden zaterdag 11 september om 15.30 uur op in de Garnizoenskerk Ravenstein. Tickets zijn uitsluitend on-line verkrijgbaar.

Voor meer info zie onze website www.cultuur-ravenstein.nl. De entreeprijs bedraagt 10 euro, Voor jeugd tot 18 jaar is de toegang gratis. Het afgedrukte e-ticket geldt als entreebewijs. https://www.ticketkantoor.nl/shop/lesvieuxamants

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties