Langenboom

Leo Josemanders loopt de Vierdaagse voor Matchis

Door Leo Josemanders

Ik ben Leo Josemanders, 70 jaar en loop de 4daagse voor de 9e keer mee. Dit jaar loop ik voor een goed doel. Dit goede doel is Matchis (voorheen Stamceldonorbank Nijmegen). Omdat bij mijn echtgenote Annie in 2015 de ziekte Kahler multipel myeloom beenmergkanker is geconstateerd en ik dus weet dat dit een verschrikkelijke ziekte is. Mijn Annie had het geluk dat zij haar eigen goede stamcellen kreeg door middel van autologe stamceltransplantatie. Voor vele patiënten is dit niet mogelijk, zij zijn afhankelijk van een donor.

Nadat ik het boek Papa's Bloed van Dennis Verweijen had gelezen dacht ik, lopen is voor mij een gezonde hobby, waarom doe ik er niets mee? En daarom loop ik dit jaar de 4 Daagse Sponsorloop mee voor Matchis, voorheen Stamceldonorbank Nijmegen. Ik raad iedereen aan om dit boek te kopen en te ervaren dat de meeste leukemiepatienten door een hel moeten. Tevens steunt u met de aankoop van het boek Stichting Matchis.

Daarom vind ik het zo belangrijk om geld in te zamelen om meer stamceltransplantaties mogelijk te maken. Ik wil iedereen vriendelijk verzoeken om mij te steunen voor dit goede doel. Dit kan via de 4daagse sponsorloop website.

Bij voorbaat hartelijk bedankt!

Leo Josemanders

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties