Escharen

Laatste winterwandeling DEW Escharen

Door Ad Willems

ESCHAREN - Wandelsportvereniging DEW Escharen houdt zondag 10 februari de vierde en laatste wandeltocht van de winterserie 2018-2019. Men kan op die dag afstanden lopen van 5, 10, 15, 20 of 30 kilometer. Er zijn geschikte afstanden voor zowel degenen die met het gezin er even uit willen als voor de meer getrainde loper die een stevige wandeling verkiest. 

De routes leiden de wandelaars zo veel mogelijk over landwegen. Deze keer richting Velp. Voor alle afstanden heeft de organisatie zijn best gedaan om er een mooie en gevarieerde tocht van te maken. De routes zijn zeer goed voorzien van pijlen en de rustgelegenheid is bij de school in Velp waar vrijwilligers hun best doen zo goed mogelijk voor de wandelaars te zorgen.

Starttijden
De start is vanuit het Dorpshuus aan de Meester Bongaardsweg 2 in Escharen. Dat is bij de kerk. De locatie is aangegeven vanaf de grotere doorgaande wegen. Voor de wandelaars die 30 kilometer willen lopen is de starttijd van 8 tot 10.30 uur. Degenen die 20 kilometer willen lopen kunnen starten van 8 tot 11.30 uur. De overige afstanden kunnen starten tussen 9 en 12.30 uur. Het startbureau sluit om 16.45 uur. Het inschrijfgeld is 3 euro per persoon. Leden van een erkende wandelbond krijgen een korting van 1 euro op het inschrijfgeld.
Wandelboekjes en IVV-kaarten worden afgestempeld. Iedereen kan deelnemen aan deze tocht. Men hoeft geen lid te zijn van een wandelvereniging of wandelbond. Indien men vooraf nadere informatie wil inwinnen kan contact worden opgenomen met T. Alders op 0486-473527 of via www.dew-escharen.nl

DEW Escharen is van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei actief tijdens de Avondvierdaagse Grave. Zondag 16 juni vindt de Raamdalwandeltocht plaats.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties