Jouw Arena

Laat je besmetten

Door Aris Engel

Laat je besmetten
Kunstenaar Aris Engel roept op om je te laten besmetten met het virus. Niet met het Corona virus maar met het Kunst virus. Hij zegt dan ook Kom Kunst Kijken in de Kapel, de Kunstkapel van Notre Dame des Arts in Ubbergen. De locatie is vooral rond Nijmegen meer bekend als De Refter en gelegen aan de Rijksstraatweg 37 te Ubbergen.

Bomen: belangrijk, onmisbaar, prachtig, zuurstofbron, energierijk, hinderlijk, enzovoort en zo zijn er nog veel meer gedachten, feiten en ideeën te vinden over bomen.
Op de expositie ‘Omarm een Boom’ zijn er vooral werken op papier te zien waarvan het grootste deel met de natuur en specifiek met het basis idee boom te maken heeft.
Voor de “druksels” heeft de kunstenaar heeft een breed scala aan technieken gebruikt variërend van etsen, planten, cyano en blinddruk tot rubbings en kleurpotlood. Daarnaast zijn er ook een aantal houten objecten te zien waarbij de “boom” een andere invulling heeft gekregen.
Iedereen kan zich nog laten besmetten op 19, 20 en 26, 27 september tussen 13 en 17 uur.
Heel speciaal is de finisage op zaterdag 26 september om 15 uur. Kunst historicus en galeriehouder Wim de Natris zal deze tentoonstelling dan (alvast) feestelijk afsluiten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties