Grave

Kun je het zien? - Brillenactie voor Cambodja bij Wereldwinkel Grave

Door Ine van den Berg

GRAVE - Nederland sloeg massaal aan het opruimen thuis tijdens de lockdown dit voorjaar. En dan wil je natuurlijk wel een goede bestemming geven aan de spullen die je niet meer nodig hebt. Heb je nog een bril of zonnebril op sterkte liggen die weg kan? Daar kun je een ander nu een groot plezier mee doen.

Wereldwinkels door het hele land slaan de handen ineen om mensen in Cambodja met oogproblemen te helpen. Stichting Sawasdee, actief in Zuidoost Azië, is op zoek naar brillen om te doneren aan de oogkliniek in Kep, Cambodja. Die zich richt op het voorkomen en behandelen van oogblindheid. Terwijl goede oogzorg hier zo vanzelfsprekend is, is dat in Cambodja een heel ander verhaal. En wanneer je dan niet goed kunt zien heeft dat meteen een enorme invloed op je inkomen en welzijn.

Ook de wereldwinkel in Grave doet mee aan deze sympathieke inzamelingsactie. Zij nemen de brillen weer mee naar het centrale verzamelpunt bij Eerlijk & Bijzonder, het inkoopcentrum voor fairtrade-producten in Culemborg.
Dus kijk nog even in de laatjes thuis en lever je bril in bij de Wereldwinkel. Want je kunt er voor een ander een groot verschil mee maken. (foto’s: oogcentrum Takeo Eye Hospital)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties