Grave

Kindervoorstelling in bieb Grave op zondag 4 oktober

Door Annelies Graafsma

GRAVE - In de humoristische voorstelling Hip Hop History zoekt Kim haar verdwenen juf Jetteke. Ze vindt een groot en geheimzinnig boek en ontdekt dat haar juf verliefd is geworden op een held uit de geschiedenis. Wie is deze held? Wanneer leefde hij? Is juf Jetteke bij hem? Terwijl Kim daarover piekert raakt zij het boek aan. En voor zij het weet vliegt ze zelf terug in de tijd.

In Hip Hop History ontmoet Kim beroemde historische figuren. Zo ontmoet zij op de berg Olympus een Griekse godin en achtervolgt koning Lodewijk XIV haar door het paleis van Versailles. Wie Kim nog meer ontmoet blijft een verrassing. Zal Kim haar juf vinden?
De voorstelling Hip Hop History introduceert op speelse wijze historische figuren en de tijd waarin zij leefden. De voorstelling zet kinderen aan het denken over normen en waarden in verschillende tijden en culturen. De geschiedenis kun je niet veranderen, maar je kunt er wel wat van leren. Naast de educatieve elementen zit de voorstelling boordevol humor, interactie met de zaal en muziek.
De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Inloop vanaf 14.15 uur, de voorstelling op 4 oktober gaat om 14.30 uur van start en duurt ongeveer 50 minuten. Volwassenen kunnen niet bij de kinderen zitten. Wel kunt u aanwezig zijn met in achtneming van de 1,5 meter afstand van elkaar. Reserveren verplicht.
Kaartjes volwassenen: 4 euro per persoon. Bibliotheekleden krijgen 1 euro korting. Let op: alle basisschoolkinderen in het Land van Cuijk en Maasduinen zijn lid va de bibliotheek en kopen een kaartje voor drie euro. https://biblioplus.op-shop.nl/3385/hip-hop-history-een-reis-door-de-geschiedenis-6-12-jaar/04-10-2020.

Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met het Graafs Museum. Leden van de “Vrienden van het Graafs Museum” mogen ook voor een kortingskaartje kiezen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties