Schaijk

Kerstboomverbranding in Schaijk op zaterdag 4 januari

Door Kevin Hermens

SCHAIJK - Op 4 januari houdt Scouting Schaijk weer een kerstboomverbranding. Op deze zaterdag is het mogelijk om tussen 14 en 16 uur kerstbomen in te leveren bij De Sprankel aan de Louwstraat 26 in Schaijk.

De kerstboomverbranding wordt gehouden op het veld tussen De Sprankel en aluminiumbouw D’n Boeij en begint om 19 uur. Tijdens deze avond worden er oliebollen gebakken en vogelhuisjes en vetbollen verkocht die de kinderen van Scouting Schaijk zelf gemaakt hebben.
Er is ook weer een loterij: iedereen die kerstbomen heeft ingeleverd bij de Sprankel krijgt een lootje en maakt kans op superleuke prijzen. De eerste prijs (een dinerbon voor 4 personen) gaat dit jaar naar degene die de meeste bomen heeft inlevert. Rond 19.15 uur wordt de kerstbomenstapel onder begeleiding van de brandweer aangestoken.

Bij slecht weer wordt op de Scouting Schaijk-facebookpagina bericht hoe het programma van de kerstboomverbranding gaat verlopen. Voor vragen kun je contact opnemen met 06-47230933.

In Reek is er ook een centraal verzamelpunt voor de kerstbomen. Bij het voetbalveld de Schenen zal vanaf 3 januari de slagboom open gaan. Hier kan men dan tot 4 januari kerstbomen neerleggen: Scouting Schaijk haalt ze om 17 uur op.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties