Gezien

Gezien: Jesus Christ Superstar

Door Herman Smorenberg

Gezien: tweede paasdag, Theater Markant in Uden de rockopera Jesus Christ Superstar. Met hoofdrollen voor de Zeelanders Roan Raymakers als Jesus en Marcel Driessen als Pontius Pilatus.

Wij hebben buitengewoon genoten van deze sprankelende uitvoering van de beroemde rockmusical. Zeer professioneel uitgevoerd door ruim honderd amateurs uit onze regio onder de bezielende leiding van Lex Wiersma. Op indringende wijze door het kwaliteitskoor Karakter uit Boekel samen met een klassiek orkest en een rockband het verhaal van de laatste week uit het leven van Jesus neergezet.

Beurtelings in snelle opeenvolging ingetogen en sereen, dan weer vol vaart en kracht kreeg onze aandacht als toeschouwer geen gelegenheid om te verslappen. Wisselende stemmingen oproepend, met grote dynamiek naast emotievolle momenten.

Jesus (Roan Raymakers), Judas (Daan Dekker), Maria Magdalena (Catherine Putters) en Pontius Pilatus (Marcel Driessen) waren voor mij de mensen die er uitsprongen met hun zang en in de vertolking van hun rollen. Zonder dat ik daarbij tekort wil doen aan alle anderen, want zo'n productie kun je alleen maar neerzetten als alles op elkaar klopt. Voor ons deed het dat en mijn vrouw en ik hadden een geweldige avond.

Herman Smorenberg

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?