Jouw Arena

Fysiotherapie De Hampoort nieuwe onderneming in Dorpsservicewinkel Gassel

Door Jan Schraven

Fysiotherapie De Hampoort - nu ook in Gassel. Vanaf heden is het mogelijk om voor een fysiotherapeutische behandeling binnen Gassel te blijven.
Nadat bekend is geworden dat medio 2019 de Buurtmarkt in Gassel heropend gaat worden maakt vanaf oktober 2018 de Fysiotherapie De Hampoort ook deel uit van de ondernemers die gehuisvest zijn in de dorpsservicewinkel in Gassel.
Fysiotherapie de Hampoort is een professioneel werkende praktijk met vele specialisaties die aangeboden worden door een team van gedreven en betrokken therapeuten. Zij streven naar een passende en effectieve behandeling.
Fysiotherapie de Hampoort werkt al meer dan 25 jaar samen met andere partijen zoals, huisartsen, specialisten, paramedische netwerken, sportverenigingen en andere instellingen.
Stichting Dorpsservicewinkel Gassel is verheugd dat de praktijk Fysiotherapie De Hampoort van Monique de Wit een bijdrage gaan leveren aan de leefbaarheid in Gassel. Er wordt gestart vanaf oktober 2018 met een gratis inloopspreekuur op de maandagavond tussen 17.45 en 18.45 uur in “Ut Turp” aan het Julianaplein. Op dit inloopspreekuur is iedereen welkom die graag wil weten wat de oorzaak van zijn of haar klacht is of een diagnose wil hebben.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0486-471931 of mailen naar: info@fysiotherapiedehampoort.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties