Jouw Arena

Derde wandeltocht Winterserie DEW

Door Ad Willems

ESCHAREN - Wandelsportvereniging DEW Escharen houdt zondag 21 januari de derde wandeltocht van de winterserie 2017-2018. Men kan die dag afstanden lopen van 5, 10, 15, 20 of 25 kilometer. Er zijn dus geschikte afstanden voor zowel degenen die met het gezin er even uit willen als voor de meer getrainde loper die een stevige wandeling verkiest. De routes leiden de wandelaars zo veel mogelijk over landwegen en deze keer in de richting Gassel.

Voor alle afstanden is door DEW hun best gedaan om er een mooie en gevarieerde tocht van te maken. De routes zijn zeer goed voorzien van pijlen en de rustgelegenheid is deze keer in Gassel waar onze vrijwilligers hun best doen zo goed mogelijk voor de wandelaars te zorgen.

Starttijden
De start is vanuit het clubhuis aan de Essinklaan 1 in Grave. Deze locatie is aangegeven vanaf de grotere doorgaande wegen. Voor de wandelaars die 25 kilometer willen lopen is de starttijd van 8 tot 10.30 uur. Degenen die 20 kilometer willen lopen, kunnen starten van 8 tot 11.30 uur. De overige afstanden kunnen starten tussen 9 en 12.30 uur. Het startbureau sluit om 17 uur. Het inschrijfgeld is 3 euro per persoon. Leden van een erkende wandelbond krijgen een korting van 1 euro op het inschrijfgeld. Wandelboekjes en IVV-kaarten worden afgestempeld.
Iedereen kan deelnemen aan deze wandeltochten. Men hoeft geen lid te zijn van een wandelvereniging of wandelbond. Indien men vooraf nadere informatie wil inwinnen kan contact worden opgenomen met dhr . T. Alders 0486-473527 of via www.dew-escharen.nl. De laatste wandeltocht van de winterserie is op 18 februari.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties