Grave

Geslaagde kennismaking met de BelevenisTafel

Demonstratie 'mega-tablet' in Catharinahof

Door Annet van 't Geloof

GRAVE - Donderdagmiddag 13 februari hield BiblioPlus in samenwerking met Catharinahof een kennismakingsmiddag met de BelevenisTafel. Deze 'mega-tablet' is een innovatief hulpmiddel dat met allerlei spellen en programma’s mensen verleidt tot ontmoeting en gesprek,

Ellen van de Arend en Paula Raaijmakers, beiden als vrijwilligers betrokken bij activiteiten met de BelevenisTafel in Boxmeer, gaven met veel bezieling de inwoners van Catharinahof een demonstratie om hen te laten ervaren hoe leuk het is om samen te komen rond de tafel.
Er kwamen zo’n 40 mensen naar het restaurant, waar de tafel was neergezet. Gezien de grote groep werd een verdeling gemaakt in 4 kleinere groepjes. Op deze manier kon iedereen actief bij de tafel worden betrokken. De bezoekers waren erg nieuwsgierig en deden met veel plezier mee. Ze waren verrast bij het zien van alle mogelijkheden die de tafel biedt. Memory, liedjes van vroeger zingen, schilderen, spreekwoorden vinden, kunst kijken: het kan allemaal (en nog veel meer) met de BelevenisTafel.
De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde middag.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties