Jouw Arena

buurtcommissie

Door Monique Heinemans

Zondag 26 mei Rommelmarkt Estersveld

Al enkele jaren is de buurtcommissie Burgemeester Raymakerslaan actief. Ze organiseren de jaarlijkse burendag, Paas-activiteiten voor de buurtkinderen en er is 2 jaar geleden door medewerking van vrijwillig helpende buurtbewoners een heuse waterbaan gerealiseerd in de centrale speeltuin in de straat waar volop gebruik van gemaakt wordt.
In deze zelfde speeltuin wordt op zondag 26 mei as voor de eerste keer een rommelmarkt georganiseerd. Volwassenen en kinderen mogen daar tussen 11:00 uur en 15:00 uur die zondag hun oude en handgemaakte spulletjes verkopen. Op een eigen meegebracht kleed (of tafel, geen grote kraam) kunnen de spullen van eigenaar gewisseld worden voor een leuke vergoeding.
Kom zondag de 26ste dus kijken, snuffelen en misschien iets kopen bij de deelnemers op de rommelmarkt. De toegang is uiteraard gratis.
Esterade verzorgt dan de mogelijkheid om een kop koffie,thee en ranja te kopen en brengt ook de popcornmachine mee. Leuk en lekker!
Wil jezelf graag deelnemer zijn aan de rommelmarkt? Dat kan. Er zijn nog enkele plekken vrij.
Opgeven per mail via brl-buurt@hotmail.com . De kosten voor één plek bedraagt 1euro. Graag vooraf te voldoen in de brievenbus van Burg.Raymakerslaan 62 met vermelding van naam en adres deelnemer(s) . Betaling is garantie voor een plek. Kinderen mogen gratis deelnemen met hun te verhandelen kinderspullen. Wel even opgeven natuurlijk!
De buurtcommissie hoopt op droog weer én natuurlijk veel verkoop gezelligheid! Tot ziens op de rommelmarkt estersveld.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties