Jouw Arena

Bridgeseizoen BC Dummy gezellig geopend.

Door Rob Rijke

Bridgeseizoen BC Dummy gezellig geopend.
Na anderhalf jaar van wachten konden donderdag j.l. de kaarten eindelijk weer op tafel komen. Esterade is dit seizoen de plaats waar het allemaal gaat gebeuren. Nadat iedereen de QR-check had ondergaan was het gezelligheid troef. Na een lange periode van no-bridge kon er eindelijk weer eens worden bijgepraat over het wel en wee van elkaar en ook nog worden gebridged.
Voorzitter Rob Diederen heette een ieder een hartelijk en warm welkom toe en gaf aan dat hij hoopte dat de club een goed, gezellig en sportief bridgeseizoen zal tegemoet gaan.
Aan de openingsdrive is door 23 paren deelgenomen. Deze paren zijn verdeeld in een twee groepen van respectievelijk 13 en 10 paren. Aan het eind van de avond waren er nog wat prijzen te verdelen. In de A-lijn waren het Gemmy van Liessum en Marcia Ploegmakers die er met een prijs vandoor. Zij scoorden in de A-lijn het beste met 61,70%.
In de B-lijn was de eerste plaats en een prijs weggelegd voor Francien Roelofs en Thea Bens, die de hoogste score van de avond realiseerden met 63,44%.
A.s donderdag gaat de eerste competitieronde gespeeld worden en de verwachting is dat iedereen dan weer aanwezig is om de krachten met elkaar te meten.
Mocht er nog interesse zijn om bij BC Dummy te komen bridgen schroom niet om je aan te melden en neem contact. Op de website www.bcdummy.nl vindt je alle informatie over onze club en de adressen waar je je kan aanmelden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties