Ravenstein

Ben Wasser exposeert in Garnizoenskerk Ravenstein

Door Stichting Cultuur Ravenstein

RAVENSTEIN - In de Garnizoenskerk in Ravenstein is op 24, 25 en 26 september en 1, 2 en 3 oktober de expositie Bos- en andere landschappen van Ben Wasser te zien.

Ben woont en werkt op de Tiengeboden in de Ooijpolder bij Nijmegen. Polder- en rivierenlandschappen met de oude steenfabrieken en hun tasvelden, de dijkhuisjes en de boerderijen op terpen zijn voorname thema’s in zijn schilderwerk.
Voor deze expositie heeft hij de polder en het rivierenland verlaten om inspiratie op te doen in de uitgestrekte bossen van onder meer de Ardennen. Op het Franse platteland vond hij tal van armetierige, maar soms ook wel montere hutjes en geveltjes met hun zo persoonlijke gezicht van deuren, vensters en al of niet gesloten luiken. Vensters en luiken totaal verveloos of juist opgefleurd in alle mogelijke kleuren. Daarvan toont hij een selectie in miniatuur naast andere, meer open Franse landschappen.

De expositie is gedurende 2 weekeinden te bezichtigen van 11 tot 17 uur, met uitzondering van zondag 3 oktober, dan opent Ben een uurtje later (om 12 uur) in verband met een kerkdienst. De toegang is gratis. Meer informatie: www.cultuur-ravenstein.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties