Schaijk

Basisschool Den Omgang is gezond

Door Nancy vd Meer

SCHAIJK - Directeur Jeroen Ulijn, de leerkrachten en alle leerlingen van Basisschool Den Omgang zijn trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

Den Omgang was al een officieel door de GGD erkende Gezonde School. Maar met dit nieuw behaalde vignet voldoet de school aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen.

Werken aan gezondheid op school loont! Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt Den Omgang voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen. Sinds de school volgens de principes van Positive Behaviour Support (PBS) werkt, zien we ook dat kinderen zich nog prettiger voelen in de school.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties