Volksuniversiteit Oss sluit jubileumjaar af met gratis workshopweek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Volksuniversiteit Oss kijkt terug op een bijzonder jaar. Een jaar dat in het teken stond van het vijftigjarig bestaan, maar ook deels overschaduwd werd door de tweede lockdown vanwege het coronavirus. Om het jubileumjaar af te sluiten met de nodige vrolijkheid houdt Volksuniversiteit Oss wederom een gratis workshopweek. Van donderdag 9 tot en met zondag 12 september worden diverse workshops gegeven. 

Deelname aan deze speciale workshops is gratis. Het is een laagdrempelige en vooral ook leuke manier om kennis te maken met het aanbod van Volksuniversiteit Oss. Kijk voor het programma op www.volksuniveristeitoss.nl/gratis-workshops. Online inschrijven is nu al mogelijk.

Vreemde taal leren
Volksuniversiteit Oss is dé taalaanbieder in de regio. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod op het gebied van onder meer persoonlijke ontwikkeling, kunst & maatschappij, digitaal en ondernemen. Een breed aanbod voor iedereen. Door de jaren heen heeft de volksuni haar sporen verdiend op het gebied van klassikale cursussen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht van de docent. Heb je specifieke vragen over een taalcursus? Kom dan naar één van de open dagen waarbij de diverse taaldocenten aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en je niveau te bepalen. Hiervoor kun je gewoon binnenlopen en is aanmelden niet nodig. Maandag 6 september voor Nederlands NT2 van 19 tot 21 uur bij de Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat 94. Voor alle vreemde talen ben je welkom op donderdag 9 september van 19 tot 21 uur bij het Udens College aan de  Pres. Kennedylaan 22b in Uden en zaterdag 11 september van 10 tot 14 uur bij de Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat 94.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties