Verenigingen uit Reek, Schaijk, Herpen en Ravenstein spekken clubkas met Rabo Clubsupport

Door Lieke van de Ven

REGIO - Via de jaarlijkse actie Rabo ClubSupport konden clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Dit jaar deden meer dan 30.000 clubs uit ons land mee. In de regio Oss-Bernheze meldden zich 658 verenigingen aan. Tot en met 25 oktober konden leden van de Rabobank via de Rabo Bankieren App stemmen op hun favoriete club of vereniging. Vorige week zijn de resultaten bekendgemaakt en werden alle verenigingen verrast met een persoonlijke mail met de uitslag.

Na het tellen van alle stemmen kwam Stichting Alzheimer Noordoost-Brabant als grote winnaar uit de bus. Zij ontvangt 3.362 euro vanuit Rabo ClubSupport voor het realiseren van de aanschaf van een dementiebril.

Ook in het verspreidingsgebied van weekblad Arena is er veel geld opgehaald voor verschillende clubs. Zo kreeg het Docus de Das Avonturenpad in Schaijk (foto) 816,65 euro. Dit geld wordt gebruikt om de geluidsbollen aan het begin en einde van het pad te vervangen. DAW Schaijk mocht maar liefst 3.178,54 euro tegemoet zien. De voetbal- en korfbalvereniging gaat de opbrengst gebruiken voor het aanleggen van één of meerdere watertappunten. Dit doen ze om een gezondere leefstijl te creëren en om uit te nodigen tot meer beweging. De supportersvereniging van DAW Schaijk, de Schaijkse KBO, Stichting Ons Klupke uit Herpen en de voetbalverenigingen Achilles Reek en Herpinia haalden op hun beurt ook allemaal een kleine 900 euro binnen. De Heemkundekring Schaijk-Reek mocht zich zelfs verheugen op een bedrag van meer dan duizend euro. Jeugdwerk Ravenstein, Scouting Schaijk en Jeugdcarnaval Schaijk spekken hun clubkas met een bedrag tussen de 1000 en 1500 euro.

Benieuwd naar de opbrengst van alle clubs in de regio Oss-Bernheze? Ga naar www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties