Zaterdag 7 juli voor jong en oud

Toernooi voor partyspel 30 Seconds tijdens Bergse kermis

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BERGHEM - Het pijlsnelle partyspel 30 Seconds van 999 Games wint nog elke dag aan populariteit. Het is een garantie voor gezellighei, plezier en veel hilariteit. Om die reden heeft Stichting Berghem Events besloten een speciaal toernooi te houden tijdens de kermis. Zaterdag 7 juli kunnen vrienden, families, buren en vage bekenden de strijd met elkaar aan gaan. Wie gaat ervandoor met de eeuwige roem als winnaar?

Tijdens het 30 Seconds-toernooi speel je in tweetallen. Om beurten pak je een kaartje en moet je de vijf personen en/of instanties die daarop staan omschrijven. Het is niet toegestaan om de naam niet noemen, net zoals letterlijk vertalen uit den boze is. Het is dus zaak aan de hand van steekwoorden en algemeenheden de persoon of instantie op een creatieve manier duidelijk te maken aan je teamgenoot. De andere speler probeert binnen dertig seconden zoveel mogelijk begrippen te raden. Hoe meer goede antwoorden je partner geeft, hoe verder je vooruit mag op het speelbord. Een dobbelsteenworp kan daar overigens nog verandering in brengen. Snel denkwerk én een dosis geluk bepalen wie als eerste definish bereikt.

Doe mee
Spelen jij en je vrienden regelmatig een potje 30 Seconds? Zijn jullie bloedfanatiek en willen jullie hoe dan ook winnen of speel je puur voor de gezelligheid? Dan is dit jullie kans om met heel veel anderen het pijlsnelle partyspel te doen. Zaterdag 7 juli houdt Berghem Events tijdens de kermis een toernooi in samenwerking met 999 Games.
Het jeugdtoernooi start om 12 uur. De volwassenen zijn om 14 uur aan de beurt. Trommel een partner op en schrijf je vandaag nog in voor deze gezellige middag. Verzamel je supportersclub en maak het samen mee. Aanmelden kan door een mailtje te sture naar bestuur@berghemevents.nl. Deelname kost 5 euro per team.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties