Schaijk

Samen feestelijk ontspannen

Sanadome Hotel & Spa: eindeloos genieten in sprookjesachtige kerstsfeer

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NIJMEGEN - Hotel-Restaurant & Spa Sanadome in Nijmegen wordt in december traditiegetrouw omgetoverd tot het mooiste kersthotel van Nederland. Ook dit jaar pakt het veelzijdige wellness-resort groots uit. Samen feestelijk ontspannen en eindeloos genieten in sprookjesachtige kerstsfeer, dat is het motto bij Sanadome deze maand.

Duizenden lichtjes, een metershoge kerstboom en de meest prachtige kerstdecoraties… Wie deze maand bij Sanadome binnentreedt waant zich direct op en top in kerstsferen. Niet alleen tijdens de kerstdagen zelf, maar gedurende hele maand feestmaand december is het genieten geblazen bij Sanadome. In het indrukwekkende Thermenlandschap met de verschillende warmwaterbaden, het grote thermaal buitenbad, de stoomkamer en de whirlpools, maar ook van de diverse beautybehandelingen en heerlijke massages. Eindeloos relaxen tijdens koude winterse dagen. Badkleding in het Thermenlandschap is verplicht.

Via Arena met korting naar Sanadome

Arena houdt in samenwerking met Sanadome in december een aantrekkelijke kortingsactie. Reserveer via www.sanadome.nl/arena en ontvang 7,50 korting op de dagentree voor de Thermen. Of lever onderstaande kortingsbon in bij Sanadome.


Kerstbuffet
Tussendoor staat de culinaire staf van Sanadome natuurlijk klaar om in de keuken de lekkerste gerechten te bereiden. Er zijn vier restaurants, elk met hun eigen stijl en menu. Het fameuze Flavours of the Worldbuffet wordt gedurende de twee kerstvakantieweken dagelijks aangeboden. Daarbij kunnen gasten iedere dag vanaf 17.30 uur genieten van een prettige muzikale begeleiding tijdens de borrel of het diner. Op 25, 26 en 31 december zorgt de Xmas DJ voor een gezellige sfeer tijdens het diner.

Reserveer op tijd
Wil je weten wat Sanadome nog meer heeft te bieden tijdens de feestmaand december? Kijk dan op www.sanadome.nl/kerst. Daar staan alle aanbiedingen en arrangementen voor de kerstvakantie vermeld. Maar wacht niet te lang met reserveren, want de belangstelling is nu al groot.

Hotel-Restaurant & Spa Sanadome is gelegen aan de Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen en is bereikbaar via 024-3597280. Kijk voor meer informatie op www.sanadome.nl


Over Sanadome
Sanadome is een modern viersterren wellness-resort, een oase van rust en luxe in een groene omgeving, niet ver van het historische hart van Nijmegen. De ruime, stijlvol ingerichte hotelkamers hebben een eigen balkon en badkamer met bad en bieden fraai uitzicht op het park en de fontein. In alle kamers is gratis WiFi beschikbaar.
In de baden in het uitgebreide Thermenlandschap stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen. Een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron. Het water is voorzien van zouten, mineralen en metaalionen, waardoor het een heilzame werking heeft. Het water in de Thermen heeft een minimale temperatuur van 33°C. Naast het ontspannende en zuiverende effect van het warme, thermale water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten.


 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties