Doodgeschoten man is 30-jarige Ossenaar; bekende van de politie (update)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Bij een schietpartij bij het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss is in de nacht van zondag op maandag een persoon om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ter plekke op straat nog gereanimeerd door de hulpdiensten, maar overleed daarna alsnog aan zijn verwondingen, zo meldt de politie.

Vast staat dat het slachtoffer een man is, van wie de politie al een vermoeden heeft betreffende diens identiteit. Die moet echter nog formeel worden vastgesteld. De omgeving is afgezet. Forensisch specialisten doen onderzoek op de plaats delict. De politie heeft niemand aangehouden en spreekt met omwonenden.

Er hangt een zeer gespannen sfeer rond het woonwagenkamp. Na de schietpartij kwamen vele tientallen bewoners naar buiten. Volgens de politie liepen de emoties hoog op, waardoor extra agenten werden opgeroepen. De politie ondervraagt buurtbewoners en is op zoek naar bruikbare camerabeelden en getuigen die iets gezien hebben van het schietincident.

Update 10.15 uur: Het slachtoffer is een dertigjarige man uit Oss. Volgens het Brabants Dagblad gaat het om Peter Netten, een bekende van de politie. Netten werd in maart van dit jaar veroordeeld tot vijf maanden celstraf voor betrokkenheid bij hennephandel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties