Actie op donatieplatform Geef.nl

'Hart onder de riem voor de helden van ziekenhuis Bernhoven'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

UDEN - De gevolgen van het coronavirus worden alom gevoeld in onze samenleving. Op talloze plaatsen ontstaan acties om elkaar te steunen. De hulpbereidheid en vrijgevigheid van de Nederlanders wordt succesvol aangesproken. Op donatieplatform Geef.nl is de actie 'Hart onder de riem voor de helden van ziekenhuis Bernhoven' gestart.

"Ons doel is om zoveel mogelijk medewerkers van het Bernhovenziekenhuis in Uden een dinerbon aan te bieden van een horecazaak uit de regio", vertelt Jordan van Bergen van Stichting GeefGratis uit Zeeland. "Zo snijdt het mes aan twee kanten, want niet alleen onze zorgverleners, maar ook horecaondernemers hebben het zwaar. Voor elke 30 euro kunnen we een dinerbon kopen waar we een medewerker mee kunnen bedanken. Bernhoven heeft ongeveer 2000 medewerkers. Hoe mooi zou het zijn als we álle medewerkers een bon kunnen geven?"

Bij de actie wordt geen 30 euro per donatie gevraagd, benadrukt Jordan. "Geef wat je kan en wil missen. Klik dan op 'ander bedrag. Elke euro telt. Wij zijn deze actie gestart omdat ook wij dankbaar zijn en niet zo goed wisten wat we konden doen. Heb jij ook het gevoel te willen helpen? Doneer dan. Zij zorgen voor ons, wij zorgen voor hen!"

Doneren kan via deze link: https://www.geef.nl/nl/actie/bernhoven/donateurs 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties