Groen Genieten Wijchen: klaar voor het tuinseizoen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BALGOIJ - In het weekend van 13 en 14 april vindt de vierde editie van Groen Genieten Wijchen plaats bij Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij. Een belevingsevent waarbij iedereen van harte welkom is om de start van het tuinseizoen te vieren. Het is dé ideale plek voor een heerlijke en gezellige dag tussen het groen. Struin langs de mooiste planten en bomen, laat je inspireren en informeren door de tuinexperts, geniet van proeverijen en bezoek het belevingspark.

“Al vier jaar op een rij organiseren we met ons team Groen Genieten Wijchen, omdat we iedereen willen laten genieten tussen, van en in het groen. In ons drukke leven is ontspanning belangrijk en dat kan je vinden op dit gezellige tuinevent”, vertelt Henny van Lent. “De afgelopen edities hebben we keer op keer mogen ervaren hoe enthousiast iedereen was en daarom luiden we het nieuwe tuinseizoen graag weer in tijdens het groene belevingsweekend. Er is voor alle leeftijden wat leuks te doen, maar we geven natuurlijk ook tuinadvies. Van 10 tot 11 uur en van 15 tot 16 uur kan je je tuinvragen stellen aan diverse tuinexperts in het adviesatelier, zodat je daarna thuis weer fijn aan de slag kan.”

Voor iedereen
Met maar liefst ruim 2.500 bezoekers werd de derde editie van Groen Genieten Wijchen vorig jaar enthousiast bezocht. Er is een boordevol programma met onder andere exclusieve planten en bloemen, natuurlijke verzorgingstips en producten, mooie potten, proeverijen, accu tuingereedschappen, body & mind plein, Tai Chi Chuan, tuincafé en nog veel meer. Kinderen kunnen volop spelen op het blotevoetenpad, voetballen en pony rijden. Ga samen de uitdaging aan om een zandsculptuur te bouwen met speciaal zandsculptuurzand. Iedereen die van actie houdt kan kennismaken met de wereld van electrische freestyle. Neem dit jaar ook weer een kijkje op de belevingskwekerij, een park in ontwikkeling. Hier kun je heerlijk tot rust komen. Beklim de berg om te genieten van het weidse uitzicht.
Het groen voert natuurlijk de boventoon dit weekend, maar als kers op de taart zijn er ook nog leuke prijzen te winnen bij het prijzenfestijn met als hoofdprijs een tuinmetamorfose ter waarde van 1000 euro. Dit alles wordt omlijst met een fantastisch presentatieduo en leuke muziek. Kortom, genieten begint bij Groen Genieten Wijchen.

Groen Genieten vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april van 10 tot 17 uur bij Lepona Tuinarrangeurs aan de Houtsestraat 30 in Balgoij. Meer informatie is te vinden op www.lepona.nl of de facebookpagina Lepona Tuinarrangeurs.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties