Gemeenten Landerd en Uden lanceren campagne rondom zonnepanelen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD/UDEN - De wethouders Ben Brands van Landerd en Franko van Lankvelt van Uden lanceerden maandagmiddag 18 oktober samen de campagne ‘Ja maar zonnepanelen’. Een campagne om zoveel mogelijk inwoners te motiveren om zonnepanelen op hun daken te laten leggen. Om dat te realiseren willen beide gemeenten een eerlijk verhaal vertellen over zonnepanelen.

“Op dit moment heeft tien procent van alle daken in Uden en Landerd zonnepanelen. We willen toewerken naar minimaal vijfentwintig procent in 2025. Wij geloven dat zonnepanelen een toegankelijke, betaalbare en effectieve  bijdrage leveren aan een schonere energievoorziening. Tegelijkertijd zien we dat  er nog veel twijfels zijn. Dat er nog veel vragen leven, verschillende verhalen rondzingen en inwoners vragen hebben. Met de campagne ‘Ja maar zonnepanelen’ geven we antwoord op deze vragen”, vertelt wethouder Van Lankvelt.

Digitaal platform
Hart van de campagne is een digitaal platform jadoemaar.nl waarop een eerlijk antwoord wordt gegeven op de 20 belangrijkste vragen en twijfels van inwoners.  Deze vragen zijn op straat opgehaald. Recht doen aan vragen en  twijfels begint met het erkennen van die twijfels. “Als u twijfelt over  zonnepanelen, dan doet u dat niet voor niks. Daarom is het goed om te weten dat op www.jadoemaar.nl alleen bedrijven vindt die door ons onder de loep zijn genomen. Ze voldoen aan de kwaliteitsnormen die we hebben opgesteld en u weet zeker dat u in zee gaat met een betrouwbare leverancier. Het zijn bovendien leveranciers uit de regio. Dus het is niet alleen goed voor uw eigen rendement maar ook voor de regio”, laat wethouder Brands weten.

Kijk voor meer informatie op www.jadoemaar.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties