Afbeelding

Eerste 32 aanmeldingen voor reünie van oud-medewerkers SZVO Landerd zijn binnen

Zeeland 1.541 keer gelezen

ZEELAND/REEK - Zorgcentrum Compostella in Zeeland vormt op zaterdag 16 maart van 15 tot 18 uur het decor voor een reünie voor oud-medewerkers van Stichting Zorg voor Ouderen (SZVO) Landerd uit de periode 1990-2000. Voor de reünie, een initiatief van oud-directeur Wim Schraven en Usha Ruijs, hebben zich inmiddels 32 personen ingeschreven. Aanmelden kan nog tot 1 maart.

Organisatie van de reünie is in handen van een speciale werkgroep, die naast Wim Schraven en Usha Ruijs bestaat uit de oud-medewerkers van SZVO Anke Lamers, Martia van der Burgt, Lia van der Coer en Marga Bongers plus Willem van Nuland, manager horeca & facilitair van Compostella.

“In de afgelopen twee weken hebben zich 32 oud-medewerkers van SZVO aangemeld voor de reünie”, vertelt Anke Lamers, die nog altijd werkzaam is in zorgcentrum Compostella in Zeeland. “Hoewel we niet precíes weten hoeveel mensen er gedurende de periode 1990-2000 voor de stichting hebben gewerkt, verwachten we in totaal zeker 50 à 60 deelnemers op 16 maart. We zoeken alle mensen die in die periode in de zorgcentra Compostella of Nieuw Heijtmorgen in Reek hebben gewerkt.”
“De reünie is voor mensen een prachtige gelegenheid om samen oude herinneringen uit die tijd op te halen”, vult Wim Schraven aan.

‘Meedoen en verbinden’
Na 2000 werd SZVO overgedragen naar Welstaete en in 2008 ging de stichting verder onder de vlag van BrabantZorg, dat op 16 maart als gastheer fungeert voor de reünie in Compostella. Een rol die Willem van Nuland graag oppakt namens BrabantZorg. “Voor ons is het enerzijds natuurlijk een mooi stukje PR en een teken van goed werkgeverschap en anderzijds past zo’n reünie perfect bij de rol die wij als Compostella willen vervullen in de lokale samenleving. Meedoen, verbinden, aansluiting vinden met het dorp en een wijkfunctie bekleden. Daarnaast straalt het positiviteit uit naar onze huidige medewerkers.”

Aanmelden tot 1 maart
De reünie op 16 maart duurt van 15 tot 18 uur. Behalve een gezellig samenzijn met het ophalen van oude herinneringen is er die middag onder meer een ludieke terugblik met Marcel Bongers op de SZVO-periode, een diashow met oude foto’s uit die tijd en een presentatie over de toekomst van de ouderenzorg.

Aanmelden voor de reünie kan tot 1 maart via het mailadres reunie.compostella@brabantzorg.eu. Deelnemers betalen een eigen bijdrage van 10 euro en krijgen daarvoor onder andere koffie en een worstenbroodje, twee consumpties en hapjes. Na aanmelding ontvangt men een reactie met daaraan gekoppeld een betaallink. Men is definitief aangemeld nadat de betaling is voldaan. Indien iemand niet in staat is zich in te schrijven via de betaallink kan men zich aanmelden via de receptie van Compostella door het bedrag daar te pinnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant