Afbeelding

Coen & Emma nieuwe Jeugdhoogheden Smouskes

Zeeland 434 keer gelezen

SMOUSENRIJK - Op vrijdagavond 17 november zijn in het Dorpshuis Zeeland de nieuwe Jeugdhoogheden van De Smouskes onthuld. Op het feestelijke podium werden Jeugdprins Coen, Jeugdprinses Emma, Adjudant Thijmen en Narrin Loïs gepresenteerd als de nieuwe Jeugdhoogheden. Zij zijn komend jaar het gezicht van het Zeelandse jeugdcarnaval.

Een gezellige zaal vol kinderen met hun ouders was aanwezig om afscheid te nemen van de Hoogheden van afgelopen jaar en met een spannende show de onthulling van de nieuwe Hoogheden te aanschouwen. Het Hoischurke zorgde ervoor dat het dak er helemaal af ging! 

Feest mee met de Smouskes

Op zondag 28 januari staat hét grote Zeelandse jeugdcarnavalsfeestje gepland: ‘Feest met de Smouskes Jeugd’. In Het Witte Huis zijn die middag vrienden, klasgenoten, sportteams, buurtbewoners, familie en andere bewonderaars welkom om de nieuwe Jeugdhoogheden te feliciteren en mee te feesten. De dansgardes en jeugdraad laten hun gloednieuwe dansen zien op het podium en ook de themaraad van 11 treedt op. Wil jij ook graag alleen of met een groepje een optreden doen? Zingen, dansen, gek doen? Geef je vooral op door een mailtje te sturen naar jeugd@smouskes.nl.

Kijk op www.smouskes.nl en de Instagram- en Facebookpagina voor alle informatie. De Smouskes zijn daarnaast op TikTok te vinden: Smouskes_Zeeland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant