Afbeelding

Versplein Jumbo Eijsermans vernieuwd

Zeeland 1.164 keer gelezen

ZEELAND - Jumbo Eijsermans in Zeeland heeft sinds deze week een volledig vernieuwd versplein. “We hebben het versplein met de ‘ruggen’ tegen elkaar aangezet om meer ruimte te creëren voor zowel de klanten als onszelf”, licht supermarktmanager Jeroen van den Heuvel (foto) toe. 

“Ook hebben we wat veranderingen aangebracht in de presentaties van het vlees, de verse vis en de vleesvervangers. Die laatste productgroep is uitgebreid van één meter koeling naar twee meter.”
Jeroen is erg tevreden met het resultaat van de mini-verbouwing in de Zeelandse Jumbo-supermarkt. “Ja, het levert zóveel meer ruimte op en daarnaast hebben we nu veel meer rust in de winkel voor wat betreft de presentatie van onze seizoensproducten.”

Belegde stokbroodjes
Tegelijkertijd met het vernieuwde versplein is Jumbo Eijsermans deze week ook gestart met de verkoop van vers belegde stokbroodjes. Dagelijks tussen 10 en 14 uur kun je in de supermarkt voortaan terecht voor heerlijke stokbroodjes, rijkelijk belegd met onder meer carpaccio, kip-pesto, Filet Americain, kaas, een gehaktbal, tonijn of gerookte zalm.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant