Afbeelding

Plan voor zonnepark in Zeeland; 19 april informatieavond

Zeeland 1.061 keer gelezen

ZEELAND – Het bedrijf LC Energy wil een zonnepark realiseren aan de Tooverkamp in Zeeland. Op dinsdag 19 april wordt de eerste informatieavond over het initiatief gehouden in zalencentrum Het Witte Huis. Alle belangstellenden uit Zeeland en omgeving zijn welkom op deze avond.

“Gezamenlijk willen we een natuurinclusief en multifunctioneel zonnepark vormgeven”, zegt Daan Simmelink namens LC Energy. “Een zonnepark waar duurzame energie, recreatie en natuur bij elkaar komen. Een plek die beleefbaar, gezond en prettig is. Zo’n plek ziet er voor iedereen anders uit. In een gezamenlijk traject willen we onderzoeken hoe een ‘Zeelandse’ variant eruit zou kunnen zien. Wat vinden mensen belangrijk? Welke kansen ziet men? En hoe zouden mensen financieel kunnen meedoen?”

Informatieavond
Op dinsdagavond 19 april wordt de eerste informatieavond gehouden bij zalencentrum Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland. De inloop is vanaf 19.15 uur en de avond start om 19.30 uur met meer uitleg over de plannen en een gesprek over eventuele inbreng van mensen. Er is alle ruimte voor uw vragen en ideeën. Om een inzicht te krijgen in hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn op de avond, vraagt de organisatie belangstellenden zich aan te melden door een mail te sturen naar bram@lcenergy.nl. Maar ook zonder aanmelding is men welkom.

Meer informatie
Meer informatie over de locatie, de werkwijze en de informatieavond is te vinden op www.lcenergy.nl/projecten/tooverkamp/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant