Afbeelding

Groene Cadeau Plantenpakketten: een levendige verrassing voor de feestdagen

Zakelijk 316 keer gelezen

BALGOIJ - Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij omarmt het natuurlijke en groene leven. “Onze liefde voor planten en alles wat met de natuur te maken heeft, delen we graag met anderen”, zegt Henny van Lent-Polman van Lepona. “Daarom introduceren we onze ‘groene feestelijke groeipakketten’ voor kinderen. Een perfecte keuze als kerstcadeau en/of eindejaarsgeschenk om iedereen te inspireren en enthousiast te maken. Met onze nieuwe Groene Kinderpakketten willen we kinderen laten genieten en ze bewust maken van het belang van duurzaamheid en liefde voor de natuur.”

Bij het openen van het pakket worden de kinderen verrast door plantjes voor hun (slaap)kamer, voor de tuin en zaadjes die hen inspireren om meer te leren over het onderhouden van hun eigen stukje tuin. Natuurlijk hebben Sinterklaas en de Kerstman ook nagedacht over wat de jonge generatie leuk vindt om te krijgen. Elk cadeautje wordt met liefde gekozen.
Benieuwd naar het feestelijke pakket wat Lepona voor jou kan samenstellen? Kom langs of neem contact op. Lepona helpt je graag met veel groei- en bloeiliefde om er een verrassend pakket van te maken.

Lepona Tuinarrangeurs
Houtsestraat 30 Balgoij
info@lepona.nl
024 - 642 38 37


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant