Afbeelding

Solar Concept - Zakelijk wordt Xperal

Zakelijk 593 keer gelezen

SCHAIJK/HEERLEN - Zonne-energie is hot. Veel Nederlanders willen aan de zonnepanelen om te besparen op hun energierekening. Het aantal aanvragen schiet bij bedrijven in de zonnepanelenbranche door het dak en deze bedrijven hebben hun handen vol aan het verwerken van deze aanvragen. Daarom kondigen Xperal uit Weert en Solar Concept (met vestigingen in onder andere Schaijk en Heerlen) vol trots een duurzame samenwerking aan; Solar Concept - Zakelijk wordt Xperal. Het bedrijf uit Weert bedient sinds 21 november alle zakelijke klanten.

Om alle klanten in hun behoefte te kunnen blijven voorzien zijn Jaimie Louwers en Roel Driessen van Xperal met Twan Geurts van Kessel en Rolf Kok van Solar Concept - Zakelijk een duurzame samenwerking aangegaan. Handen worden ineengeslagen op het gebied van inkoop, veiligheid en logistiek. “Ook op andere vlakken gaan we in de toekomst als samenwerkingspartners ervaring en kennis met elkaar delen”, aldus Roel Driessen van Xperal.

Onder het motto ‘Samen kom je verder’ zal Xperal zich middels deze vooruitstrevende stap focussen op haar specialisme; de zakelijke markt. Solar Concept zal zich nog verder toespitsen op de particuliere markt, nieuwbouwprojecten en woningcorporaties. “Zo kunnen we ons beiden nog beter toeleggen op de dingen waar we goed in zijn. Een echte win-win situatie dus”, zegt Rolf Kok van Solar Concept.

Om kwaliteit en groei in de toekomst te kunnen waarborgen is een samenwerking tussen Solar Concept – Zakelijk en Xperal noodzakelijk. Beide partijen hebben aangegeven dat er voor de huidige klanten van Solar Concept – Zakelijk niets zal veranderen. Een nóg hogere kwaliteit met de bijbehorende service zal worden gewaarborgd.

Uit de krant

Uit de krant