Afbeelding

Betoverende-stiltedag in Emmausklooster Velp

Velp 574 keer gelezen

VELP - Op zaterdag 23 maart vindt in het sfeervolle Emmausklooster in Velp een stiltedag plaats waar je als rustzoeker wordt uitgenodigd voor een dag vol stilte, innerlijke reflectie en verbinding. Je wordt meegenomen op een stiltewandeling door de rustgevende natuur en ’s avonds na een driegangenmenu op een wandeling door het lichtlabyrint omringd door zo’n 250 kaarsen.

Het programma begint om 14 uur met een warm welkom, waarbij deelnemers kunnen genieten van koffie of thee en lekkernijen. Daarna gaan de deelnemers in stilte wandelen en ontvangen zij bij vertrek en onderweg input waarop zij kunnen reflecteren. Na de wandeling staat een driegangenmenu in het klooster te wachten. Tijdens het eten is er ruimte om ervaringen van de wandeling met elkaar te delen.

Aansluitend wandelen de deelnemers onder begeleiding door het lichtlabyrint. Vooraf ontvangen zij uitleg over het labyrint en steken ze met elkaar de kaarsen aan. Het labyrint, symbool voor de zoektocht naar innerlijke rust en wijsheid, biedt een magische ervaring voor reflectie en groei.

Deelname aan dit evenement kost 89 euro per persoon. Aanmelden kan via info@oppadmetmatt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant